{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Blomme 1999

2.415 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laerke T
Kvinde | 40 år | Oprettet: 18. nov 2013


DSP Blomme

Fødselsår:
1999
Højde:
145
Temperament
Blomme er så sød på folden og elsker at stå og hygge og nusse. Hvis jeg strigler vores anden hest så kommer hun gerne hen og stiller sig lidt ind foran hvis hun kan for ligesom at sige ”mig, strigl MIG”. Hun er også super at trække med, meget cool og der er ikke meget hun er bange for. Hun har ikke så meget rutine i ridningen endnu, da hun har stået i en lang årerække inden jeg fik hende uden at blive redet. Nogle gange bliver hun lidt vims når hun skal have udstyret på, men når jeg kommer op på hende er hun som regel rigtig sød og hun elsker en stille og rolig skovtur :)
Gangarter
Hende skridt er bestemt ikke noget at råbe hurra for, men lige så snart hun begynder at trave eller galoppere så ser man tydeligt Araberen i hende – så smukt går hun! I hendes kåringspapirer har hun i bevægelse fået: 5 7 7.
Stævner
Ingen
Stamtavle
F: Astara OX ESPH 30
M: Olivia af Hvarre SDH97 (DSP)
MF: Ofero SPH 82 (DSP)

Blomme hedder rigtigt Bolivia, men her hos os hedder hun kun Blomme :)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Da jeg først så hende tænkte jeg at hun virkede for vims og nervøs for mig, men efter en halv time i hendes selskab var jeg solgt – der var det famøse klik :) Og samme aften købte jeg hende. Da hun kom hjem til mig tog vi det helt stille og roligt, Blomme havde ikke været redet i mange år, så vi startede med at gå nogle dejlige trække ture i skoven. Lige så langsomt begyndte vi at stole på hinanden. Hun er desværre IKKE gode venner med sadel og gjord... :( Vi er bestemt ikke i mål endnu, men vi bevæger os i den rigtige retning og hun er bare så sød og nysgerrig.

D. 11. december 2014: Jeg har nu haft den smukke Blomme i over et 1/2 år og vi begynder at gøre fremskridt med sadel og gjord. Vi har ikke haft travlt og har taget det meget stille og roligt. Jeg har dog redet hende bare uden sadel. Vi har haft rigtig mange gode og lange skovture. Blomme er bare så sej i skoven og har flere gange reddet os (mig på Blomme og Martin på Fjord) og fået hele banden sikkert forbi farlige, glubske hunde, kæmpestore skovmaskiner osv. At hun så nogle gange laver et lille hop tl siden ved farlige sten og fnyser af træstammer er så en anden snak :D
Hun er bare så sød og skøn, jeg syntes virkelig hun har den mest fantastiske personlighed - jeg ELSKER hende og jeg er så glad for at jeg valgte den tynde og lidt vimse pony som jeg så den første gang en forårsdag i Jylland <3

D. 03 januar 2015: Blomme er blevet en del bedre til at få spændt gjorden, hun tripper stadig lige ved det første hul, men når man rigtig strammer til så står hun pænt. Det første skridt hun tager efter at have fået spændt gjorden er et lille rakethop fremad! Men vi har vænnet os til det, og tager det ikke så tungt :) Blomme og jeg har nu fået undervisning to gange, og det er bare gået over al forventning, sidste gang fik vi endda en rolig trav! Ellers har hun jo bare spurtet rundt :) Dejlige pony pige!

25 april 2015:
Nu har jeg snart haft Blomme i et helt år. Det går rigtig godt med den søde pony. Vi har fået undervisning en gang om ugen henover vinteren, og vi har nu taget hul på noget helt nyt – nemlig at få hende til at bruge ryggen ordentlig. Derfor har vi efter vores underviseres anvisninger begyndt at ride med bid en gang i mellem. Blomme syntes det er lidt mærkeligt, men hun tager det heldigvis rigtig pænt. I skridt er det begyndt at gå ganske fint, og med vores underviser på ryggen kan hun også i de andre gangarter. Med mig er det ind til videre lykkedes en gang at få hende til at gå til biddet i trav! Det var et stolt øjeblik :D
Vi har mange spændende planer for sommeren. Vi skal bl.a. på horsemanship ridelejr – det bliver SÅ spændende at se hvordan Blomme tager det! Vi skal også på en langfarts tur sammen med mine brødre fra her hvor vi bor i Karlebo op til min mor længere oppe i Nordsjælland, på turen skal vi overnatte i skoven hvor der også er en fold til hestene. Vi bliver oppe hos min mor et par uger og nyder at have to skove LIGE i baghaven – det skal nok blive en dejlig heste sommer :)

D. 18 maj 2015: Blomme er desværre blevet noget forårskulret, så meget at vi har taget en lille pause fra ridningen... :(

D. 29 juni 2015: Blomme er kommet sig fint over hendes vilde forårskuller-brunst, og nu er hun den søde pony vi kender igen - nogle gange fræk og ofte med sin egen mening - man altid sød og charmerende :) Lige nu er hende og Fjord oppe hos min mor og vi rider i skoven hver dag - det er så hyggeligt! Det går efterhånden super godt med sadel og gjord, der er faktisk ingenting når hun får spændt gjorden. Hun har fået en ny gjord - måske den også har hjulpet lidt? :)

D. 10. marts 2016: Blomme har det rigtig godt, vi rider nogle skønne ture i skoven for tiden. Hestene står midlertidigt hos min mor i en måned indtil vi er klar til dem i vores nye hus :)

D. 24. April: Hestene flyttede hjem til vores nye hus d. 1 April, og flokken blev udvidet med endnu en hest; Nellike. Blomme og Nelikke er blevet rigtig glade for hinanden, og de løber hver især rundt og vrinsker hvis den anden er på ridebanen 100meter væk. Det er lidt irriterende men vi håber det bliver bedre når de vænner sig til det :)

Blommes familiemedlemmer der også er på HesteGalleriet:
Blommes søn, DSP Castello (Boliviano): http://www.hestegalleri.dk/galleri/167827-dsp_castello_boliviano_3

Blommes datter, Anubis Amon: http://www.hestegalleri.dk/galleri/180748-dsp_anubis_amonr_i_p

Blommes helbror, Astaróla: http://www.hestegalleri.dk/galleri/202101-anden_saerlig_race_astarola_b_pony

Man kan følge Blomme her: https://www.facebook.com/pages/Lilys-heste/1526090627619346
Kommentér på:
DSP Blomme
Annonce